CONCURS ODISSEA 2019


CONCURS ONLINE ODISSEA 2019 (setmana del 4 al 7 de febrer)

L’alumnat de 1r i 2n de batxillerat Humanístic del nostre institut concursa online contra alumnes de tot l’Estat, posant a prova els seus coneixements sobre cultura grecoromana, enguany el tema és «La ciència i la tècnica a Grècia i Roma». Durant aquests quatre dies als nostres nois i noies, atrinxerats a a biblioteca del centre, se’ls planteja diverses preguntes relacionades amb aquest tema a les que per a poder respondre han de fer una àrdua recerca bibliogràfica i a través d’internet. No és gens fàcil, animeu-los!!!

Bona sort! Audaces fortuna iuvat!

Aquest article s'ha publicat dins de 1r batxillerat, 2n batxillerat i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *