Fem arqueologia a 1r ESO!

L’alumnat de 1r ESO han participat en un taller d’arqueologia per part de CREATIVE ARCHAEOLOGY (format per  un arqueòleg antic alumne de l’institut). Aquest taller té com a finalitat que l’alumnat conegui la feina de l’arqueòleg i com es pot estudiar i interpretar el passat a través de les restes materials, que es poden trobar en un jaciment. Ens ofereixen un taller lúdic, on l’alumnat pot manipular, observar objectes arqueològics, així com el procés de treball en una mini excavació, que porten a l’aula.

L’alumnat ha valorat positivament el taller.

https://photos.app.goo.gl/gUHYELuMNveNi2f87

Aquest article s'ha publicat dins de 1r ESO, General, projectes, Socials, Sortides i activitats i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *