Maqueta simulant un habitatge. Tecnologia, 2n d’ESO

Després d’haver estudiat continguts relacionats amb els fonaments de l’electricitat durant el segon trimestre, els alumnes/as de segon d’ESO posen en pràctica els continguts assolits amb una activitat pràctica. Aquesta activitat consisteix en fer una maqueta simulant un habitatge i la seva instal.lació elèctrica. Tots els materials els troben en un kit que conté tot el necessari pel seu muntatge. El resultat final és un taulell de fusta amb una base de paper que simula el terra i mobiliari amb separacions de les estances amb làmines de suro així com els interruptors, cmnmutadors i portabombetes. Finalment connecten els cables entre els diferents elements elèctrics per donar llum a cada espai de l’habitatge. Bona feina !!!

Aquest article ha estat publicat en projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *