JA TENIM LOGOTIP!

El març d´enguany es van publicar les bases del concurs i s´obrí el termini per poder presentar propostes d´un nou logotip que representés el nostre centre, ja que a part del commemoratiu dels deu anys, no teníem logotip oficial. Es va incentivar el treball des de les classes d’expressió i es va animar a tothom a que participés.

De tots els presentats, el departament d´ expressió va preseleccionar-ne tres, les propostes de la Núria Melià de 4t d’ESO (proposta num 1 a l´hora de la votació), de la Xènia Xiao Blázquez  de 3r d’ESO (num 3) i del Christian Fiorillo de 1r d’ESO (num 2).

Tot el centre va votar per elegir-ne un i va sortir premiat el disseny presentat per la Xènia. El logotip penjat com a proposta número tres el dia que vem votar tota la comunitat de l´institut ha resultat ser el guanyador. La imatge pot fer pensar en la ductilitat i possibilitat d´adaptació dels núvols.

logo inscubelles 2017

Felicitas Xènia, als finalistes i a tot els participants. Esperem volar ben alt!

El lliurament del premi va ser el dia de l´inici de curs, 16 de setembre i va comptar amb la presència de Radio Cubelles que ha fet aquesta fantàstica crònica.

http://www.radiocubelles.cat/pl5/noticies/id6164/l-institut-cubelles-escull-nou-logotip.htm

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *