Ambaixadora de Lleida

El diumenge 24 de juny al matí,  vam fer una visita al  Centre d’Informació i Reserves de Turisme de Lleida. Vam entaular una  conversa amb la noia que ens va atendre i li vam explicar que la Maite ens havia animat a passar el cap de setmana a Lleida i que ens havia organitzat uns itineraris molt interessants. Confesàvem, que gràcies a ella estàvem encantades i enamorades de la ciutat.

La noia  ens va fer saber que dins del Pla integral de qualitat que Turisme de Lleida impulsa com a marc general d’actuació, endega ara un nou programa de divulgació interactiva adreçat a lleidatans i lleidatanes residents fora de la ciutat que vulguin contribuir a la projecció de la mateixa. El programa  té el propòsit de formar una xarxa de persones, ambaixadores de Lleida, interessades a canalitzar la promoció turística de la ciutat  en el seu lloc actual de residència, ja sigui a l’Estat espanyol, Europa o el món.

La ciutat de Lleida vol mantenir llaços d’unió i contacte permanent amb tots els lleidatans i lleidatanes. En particular, vol reforçar els vincles de comunicació i relació amb les  que viuen fora de la ciutat. A la vegada, les anima a col·laborar en la difusió i promoció dels valors de Lleida.
Ambaixadores de Lleida són persones nascudes a Lleida que viuen fora de la ciutat, però que mai n’han perdut les arrels.
Persones lleidatanes que per motius professionals, acadèmics, familiars o personals han canviat la seva residència.
Són ambaixadores de Lleida les que, a més a més, volen col·laborar a difondre valors com l’amistat, la convivència, la universalitat i la cultura.
La seva estima a Lleida, a la llengua, als valors culturals, al patrimoni artístic, a la història i a la gastronomia són les credencials que les distingeixen.
Turisme de Lleida atorga a les persones que sol·liciten ser ambaixadores de Lleida i compleixen els requisits establerts, una credencial identificativa.
Les  ambaixadores es comprometen a actuar de promotores dels atractius de la ciutat i a desenvolupar el rol de cicerones de Lleida allà on resideixen.
Immediatament les seduïdes vam sol·licitar la credèncial d’ambaixadora per a la Maite que havia demostrat posseir tots els requisits establerts per Turisme de Lleida. L’hi van concedir.
Per commemorar l’esdeveniment les seduïdes de Barcelona vam prometre menjar aquell migdia una bona llauna de caragols amb all-i-oli.  La fotografia testimonia la realització de la promesa.
Caragols a la llauna

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *