Recorregut de les cartes

90963281

Les cartes durant segles han tingut una gran importància sobretot perquè és una manera de poder comunicar-se. Tenen molts significats, perquè et poden aportar coses bones o coses dolentes. També poden ser per felicitar-te, declarar-se, aportar-te tristesa, etc. Seria bonic que algú que tu estimes molt t’enviés una carta d’amor; en canvi, si algú t’envia una carta amb una mala notícia, això ja no és tan bonic. Però les cartes, tinguin una mala notícia o no, sempre estan perquè tu estiguis atent al que passa.

És veritat que ara ja no s’utilitzen tant les cartes per comunicar-se, sinó que només es fan servir quan et vols declarar a algú o per queixar-te. És una pena que ja no es faci tant perquè escriure és una cosa que et deixa alliberar els teus sentiments i tots els pensaments de manera natural.

Ara mateix, jo també reconec que no n’escric gaires, de cartes, però mai se sap quan en tornaràs a escriure.

Elena Rauta, 4t B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *