Conferència sobre la geometria del campanar d’Esparreguera…

El Sr. Òrcar Simon , pare de l’Oriol, ens ha parlat de la geometria del campanar d’Esparreguera. L’Òscar és un expert en aquest campanar, ja que va participar en les tasques de reconstrucció que es van realitzar fa uns anys. La seva conferència ens serà molt útil per a poder comprendre la geometria que amaga el campanar d’Esparreguera per tal de participar al certamen VideoMAT…Matemàtiques per a respondre preguntes. Moltes gràcies Òscar.

3 thoughts on “Conferència sobre la geometria del campanar d’Esparreguera…

 1. oriol

  em va agradar molt que vingui el meu pare. ho va fer molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. oscar

  Bona tarda Bruixots,

  Us vull donar les gràcies per donar-me la oportunitat de venir a la vostra classe i compartir amb vosaltres tot allò que jo vaig poder aprendre sobre el campanar d’Esparreguera. M’agradaria pensar que us ha semblat interessant i profitòs pel vostre projecte.
  Us felicito per la atenció que vareu prestar en tota l’estona de la xerrada.

  Anims i endavant amb el projecte…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *