Category Archives: Pedagogia Sistèmica

Sessió final de Filosofia 3/18. Kio i Gus

Ahir dijous vam fer una emocionant sessió de Filosofia 3/18.Vam dialogar sobre el capítol X del llibre de Kio i Gus que hem estat llegint i pensant durant tot el curs. A la sessió també hi van venir pares i mares que van veure com pensàvem bé, com pensàvem amb cura, com pensàvem amb esperit crític… Al final de la sessió tots i totes vam veure que havíem fet un bon treball. Els pares i mares també van participar explicant què els havia semblat. Ens ha quedat un molt bon record del treball amb Filosofia.

Reunió a la Classe del Bruixot . Maig 2013

Durant la reunió vam veure aquest petit vídeo on nois i noies expliquen com valoren el curs. Cal tenir en compte que allò que expliquen és recollit espontàniament.
[vimeo]http://vimeo.com/66951370[/vimeo]
També vam veure aquest fantàstic vídeo com a imatge de fons per parlar de les pors i d’allò que sembla impossible aconseguir però que amb ganes i tots junts podem aconseguir.

Estem veient la pel·lícula “Els nois del cor”

Estem visualitzant la pel·licula “Els nois del cor”. La seva visualització es relaciona amb el treball de tutoria que és transversal aquest curs sobre el respecte i la companyonia.

Enllaç a la pel·lícula completa.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Christophe Barratier.

Interpretació: Gérard Jugnot (Clément Mathieu), François Berléand (Rachin), Kad Merad (Chabert), Jean-Paul Bonnaire (Padre Maxence), Marie Bunel (Violette Morhange), Paul Chariéras (Regent), Carole Weiss (Comtessa), Philippe Du Janerand (Senyor Langlois), Erick Desmarestz (Doctor Dervaux), Jean-Baptiste Maunier (Pierre).

Guió: Christophe Barratier y Philippe Lopes-Curval; basat en la pel.lícula “La cage aux rossignols” (1945) de Jean Dréville. Producció: Jacques Perrin, Arthur Cohn y Nicolas Mauvernay. Música: Bruno Coulais.

Fotografia: Carlo Varini y Dominique Gentil. Muntatge: Yves Deschamps.

Disseny de producció: François Chauvaud. Vestuari: Françoise Guégan Països: França Suissa. Any: 2004. Durada: 95 min.