Category Archives: Projecte del curs

Presentació del llibre “De Tàpies” a la Fundació Tàpies

Ahir dimecres dia 5 de juny es va fer la presentació del llibre Llampec “De Tàpies” a la Fundació Tàpies de Barcelona. A l’Acte hi van assistir pares, mares, Mestres i alumnes. La Montse Fusalba va explicar com s’havia fet possible el projecte d’aquest any. Va explicar detalladament tots els treballs realitzats a l’Escola. Després d’això l’Eulàlia Bosch va explicar a tothom la importància del treball que l’Escola havia realitzat i com n’és d’important que un Centre Educatiu vulgui presentar als nois i noies artistes contemporanis que són els que tenen les claus per entendre l’actualitat. En Pere en representació dels alumnes de l’Escola també va participar de la presentació.
Va ser un acte molt entranyable i cordial.

Aturem les guerres…

Els nens i nenes de la Classe del Dimoni han compartit amb tots nosaltres un emotiu espectacle de dansa. Ells volien representar la crueltat i la inutilitat de les guerres. Ho han fet amb una coreografia que feia esborronar. En Pau Ibars els ha ajudat a poder realitzar-la amb una gran sensibilitat. Moltes gràcies per compartir el vostre treball.

Estem veient la pel·lícula “Els nois del cor”

Estem visualitzant la pel·licula “Els nois del cor”. La seva visualització es relaciona amb el treball de tutoria que és transversal aquest curs sobre el respecte i la companyonia.

Enllaç a la pel·lícula completa.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Christophe Barratier.

Interpretació: Gérard Jugnot (Clément Mathieu), François Berléand (Rachin), Kad Merad (Chabert), Jean-Paul Bonnaire (Padre Maxence), Marie Bunel (Violette Morhange), Paul Chariéras (Regent), Carole Weiss (Comtessa), Philippe Du Janerand (Senyor Langlois), Erick Desmarestz (Doctor Dervaux), Jean-Baptiste Maunier (Pierre).

Guió: Christophe Barratier y Philippe Lopes-Curval; basat en la pel.lícula “La cage aux rossignols” (1945) de Jean Dréville. Producció: Jacques Perrin, Arthur Cohn y Nicolas Mauvernay. Música: Bruno Coulais.

Fotografia: Carlo Varini y Dominique Gentil. Muntatge: Yves Deschamps.

Disseny de producció: François Chauvaud. Vestuari: Françoise Guégan Països: França Suissa. Any: 2004. Durada: 95 min.