Category Archives: La Marató

Rebem un diploma de La Marató de TV3 2012

 


Ens fa molta il·lusió explicar que hem rebut un diploma de la Marató de TV3 reconeixent el nostre treball per la Marató de TV3 d’aquest any. Juntament amb el diploma hem rebut aquesta carta. Moltes gràcies.

Benvolguts amics,

La Marató 2012 va acabar amb un marcador de 10.113.152 €, una xifra que, tot i que ja és històrica, encara ha d’augmentar amb els donatius que arribin fins al 31 de març, data del tancament definitiu de l’edició. Aquesta fita econòmica permetrà impulsar la recerca oncològica a Catalunya i avançar en l’objectiu que perseguim: fer del càncer una malaltia curable o crònica.

Amb La Marató 2012 hem fet història. D’una banda, per la recaptació aconseguida, que en el moment actual té un valor encara més gran, però, sobretot, perquè els ciutadans, les entitats i les empreses d’aquest país, us hi heu implicat amb més intensitat que mai. Aquest any hem demostrat que, malgrat les dificultats, La Marató és un projecte col·lectiu, que fem possible amb milers d’esforços i il·lusions individuals.

Per tot això, us faig arribar un diploma acreditatiu de la vostra col·laboració en La Marató 2012. En tractar-se d’un document digital, el podreu enviar a les entitats que han participat en l’organització de la vostra iniciativa.

Aprofito l’ocasió per animar-vos a participar en l’edició 2013 del programa, que se celebrarà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives (Alzheimer, Parkinson, distròfia muscular, corea de Huntington, esclerosi múltiple i ELA, entre altres).

Rebeu una salutació ben cordial.

Carme Basté

Directora