Category Archives: Pau

Taller de civisme

Ahir dimecres, vam fer la darrera sessió de treball amb la Policia Local i els responsables d’Ensenyament de l’Ajuntament. Han estat tres sesssions de treball que tots hem valorat com a molt interessants. A més a més han estat molt relacionades amb els objectius que com a classe hem compartit aquest curs…Respecte, companyonia, ajut, confiança… En Diego ens va parlar del civisme tot caminant cap a la caserna. Vam veure sobre el terreny molts actes que fan les persones pels carrers i que no ajuden a tenir una bona convivència. Un cop vam arribar vam apuntar en una pissarra tots els actes incívics que havíem vist: grafits, burilles, caques de gos, gent conduint i parlant pel mòbil…Un cop vam acabar va venir la Sra. Anna que és tècnica de l’Ajuntament. Amb ells vam explicar què enteníem per civisme i vam omplir ben bé una pissarra sencera. Després d’això vam fer un treball que ens feia situar en el paper de persones o situacions problemàtiques. Un cop llegits els problemes vam haver de pensar les millors solucions. Va ser molt divertit.
En nom de l’Escola i dels pares i mares donem les gràcies a la Policia Local i a l’Ajuntament.

Aturem les guerres…

Els nens i nenes de la Classe del Dimoni han compartit amb tots nosaltres un emotiu espectacle de dansa. Ells volien representar la crueltat i la inutilitat de les guerres. Ho han fet amb una coreografia que feia esborronar. En Pau Ibars els ha ajudat a poder realitzar-la amb una gran sensibilitat. Moltes gràcies per compartir el vostre treball.

Conferència sobre Marco Polo


El nostre company Miguel ens ha exposat una magnífica conferència sobre Marco Polo. Ens ha explicat molt i molt bé els viatges que va realitzar a l’època del Renaixement el comerciant Venecià. Un cop acabada la conferència l’hem felicitat per la idea de parlar-nos d’aquest personatge. Parlar d’història és parlar del passat, del present i del futur. Parlar de Marco Polo és parlar de la descoberta, del diàleg, del respecte per la diferència, de la pau … Moltes gràcies Miguel.