Estem llegint Mister Popper i els pingüins


T’agradaria tenir dotze pingüins de mascota? T’imagines que divertit que seria que dormissin a la teva nevera, rondessin pel saló i que es fessin famosos?

De la mateixa manera que vam llegir “Pinotxo” estem llegint ara “Mister Popper i els pingüins”. Aquest text de F. Atwater és molt suggerent i fa pensar en múltiples dades del nostre planeta. El text està escrit amb un punt d’humor britànic que ajuda molt a fer-lo atractiu. De moment està agradant molt.

Míster Popper i els pingüins

Richard Atwater, Florence Atwater

Ed. La Magrana

Resum

En Mr. Popper, un pintor senzill, enamorat dels Pols, rep un regal sorprenent: el mateix almirall Drake li envia un pingüí. En Mr. Popper adapta casa seva i els seus costums perquè l’animal sigui feliç. Però el pitjor de tot és que després d’aquest pingüí n’arribarà un altre, i un altre, i un altre… fins a ajuntar-ne una dotzena. La solució per mantenir-los l’aportaran els propis animals, salvant, de passada, la família de la ruïna.

Així comença

Era una tarda cap a final de setembre. A la petita i tranquil-la ciutat d’Stillwater, Mr. Popper, el pintor, tornava a casa després de la feina.

Fitxa bibliogràfica

Títol: Míster Popper i els pingüins        Escriptor: Richard Atwater, Florence Atwater

Illustrador: Robert Lawson  Traductor: Fina Marfà Pagès, Glòria Bohigas  Col·lecció: El petit esparver  Ed: La Magrana, 1985

Núm. pàg.: 125   ISBN: 84-7410-204-9  Gènere: Novel·les  Tema: Humor – Vida real Personatges: Animals – Mascotes – Pingüins –

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *