Conferència sobre dislèxia


El nostre company Ferran ha explicat molt bé el difícil tema de la dislèxia. Aquest tema, que ell coneix molt bé, ens fa veure que no és un problema sinó que és una dificultat que es pot treballar. Les persones que mostren aquesta dificultat sovint viuen entre la incomprensió de les seves persones properes. Ha explicat molt bé el tema i l’hem felicitat. En Ferran ha tancat el cicle de conferències d’aquest curs.

One thought on “Conferència sobre dislèxia

 1. Lourdes

  Enhorabona, Ferran!
  Prova superada!!!
  Des d’aquí fem arribar una abraçada a la Júlia R, de 3r d’ESO, pel seu suport.
  Entre tots ens en sortirem!
  Bon final de curs!
  Bones vacances!
  Lourdes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *