El divendres al matí vam baixar al Polígon Can Sedó per a poder visitar el taller de l’empresa Sandro Desi. Nosaltres volíem conèixer en directe com és un procés productiu. Quan hi hem arribat ens han atès amb una gran amabilitat. Ha estat el mateix Sr. Sandro Desi i la seva filla els que ens han explicat detingudament l’acurada feina que fan al seu taller. Es tracta d’una empresa petita en tamany però molt gran en motivació, bon fer, bon criteri, imaginació, creativitat, bon gust…La visita ens ha permès entendre la tansformació de les matèries primeres de gran qualitat passant per un procés artesanal on els obrers tenen una gran importància fins a obtenir un producte manufacturat de gran qualitat. El Sr. Desi ens ha explicat molt bé el seu interès per treballar cada dia per fer molt bé els seus productes. A l’acabar la visita ens han deixat tastar un exquisit gelat de xocolata que en aquell precís moment estaven fent davant nostre. Han acceptat les nostres preguntes i ens han animat a treballar bé i a consumir productes de bona qualitat per a poder conservar la nostra salut. Des de l’Escola i en nom d’aquesta donem les gràcies al Sr . Desi i a la seva empresa per haver-nos permès conèixer el seu treball. Deixem aquí un enllaç al seu lloc web: Sandro Desi
Els productes d’aquest artesà del gelat i la pasta es venen a la pastisseria Ferran, a Casa Vives i a la botiga Mossegades.
Visita al taller “Sandro Desi”
Leave a reply

