Les Coèfores i El Soldat Fanfarró ara en castellà

Quan vaig realitzar els vídeos de Les Coèfores i El Soldat Fanfarró no vaig pensar que tindria una repercussió tan gran com la que ha tingut. El director de les obres, en José Luque Camero, no va dubtar en felicitar-me primerament a través de la meva professora, la Margalida Capellà, pels resultats obtinguts.

A través del Twitter de Cartellera teatral em va felicitar personalment:

Com que en un primer moment no sabia que l’èxit seria tan gran que arribaria fins als mateixos actors i al director, vaig realitzar els vídeos en català, però ja que ells són de Morón de la Frontera (Sevilla), he elaborat els dos tràilers en castellà.

Les Coèfores

[youtube]http://youtu.be/Bq-dWtqIakY[/youtube]

El Soldat Fanfarró

[youtube]http://youtu.be/qHElCpFtV9E[/youtube]

(Traducción: Cuando realicé los vídeos de Les Coèfores y El Soldat Fanfarró no pensé que tendría una repercusión tan grande como la que ha tenido. El director de ambas obras, José Luque Camero, no dudó en felicitarme primeramente a través de mi profesora por los resultados obtenidos. 

A través del Twitter de Cartellera teatral me felicitó personalmente.

Como en un primer momento no sabia que el éxito seria tan grande que hasta llegaría a los propios actores y el director, realicé los vídeos en catalán, pero como ellos son de Morón de la Frontera (Sevilla) he elaborado los dos trailers en castellano.)

Aquest article s'ha publicat dins de Difusió, General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Les Coèfores i El Soldat Fanfarró ara en castellà

  1. Retroenllaç: Les Coèfores i El Soldat Fanfarró...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *