Cafè científic per una alimentació saludable

Un any més, en el marc de la Setmana de la Ciència, celebrem al nostre centre el Cafè Científic. Enguany, amb motiu de l’Any Internacional dels Llegums, anirà a càrrec d’Alba Huerta Grau, dietista nutricionista del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta:

L’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’any 2016 Any Internacional dels Llegums. Aquest té com a objectiu sensibilitzar a l’opinió pública sobre els avantatges nutricionals dels llegums, presentar la seva forma de producció sostenible, la seva contribució en la seguretat alimentària i els diferents beneficis per a la salut. Amb aquesta xerrada coneixerem a fons els llegums i els motius pels que han de formar part de la nostra alimentació. Aprofitarem aquest Cafè Científic per resoldre dubtes sobre què, com, per què i quan menjar.

Serà el dia 21 de novembre a les 16:30h a la Cafeteria de l’Institut, obert a estudiants, famílies i públic general. Trobareu la invitació al Cafè Científic aquí, i en aquest enllaç l’acte al web de la Setmana de la Ciència de la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi). No hi podeu faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *