Marató de donació de sang a Amposta

cartell_maratosang2

El Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta, la Societat Musical La Lira Ampostina i l’Associació de Donants de Sang del Montsià, preparen la Marató de donació de sang en aquest municipi.

S’espera comptar amb una gran participació ciutadana i es per això que el dimecres 16 de novembre, de 9 del matí a 9 del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions a la Societat Musical La Lira Ampostina, a la Marató de Donació de Sang d’Amposta.

Posarem el màxim de facilitats (activitats i regals, refrigeri atractiu gratuït, espai lúdic per a la mainada, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans…) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant aquesta jornada.

Trobareu tota la informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *