Campus Científics 2016

Al llarg del mes de juliol de 2016 es durà a terme la setena edició del Programa Campus Científicos de Verano, iniciativa de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que compta amb el suport d’Obra social “la Caixa”.

Amb l’objectiu de potenciar l’interès d’estudiants de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat per la ciència, la tecnologia i la innovació, poden presentar-se sol·licituds fins el dia 16 de març a les 15:00h per participar en projectes científics dissenyats per professors universitaris i desenvolupats en departaments d’investigació de 16 Campus d’Excel·lència Internacional i Regional, durant el mes de juliol del 2016.

Consulteu tota la informació aquí »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *