EstiURV

Amb EstiURV la Universitat Rovira i Virgili vol oferir als estudiants de secundària formació científica sobre les diferents disciplines que s’imparteixen a la Universitat, de manera que eixampli els seus coneixements i que els desperti vocacions científiques i professionals. Els cursos, de 20 hores lectives, es realitzaran entre el 13 i el 17 de juliol.

El termini de preinscripció és del 8 al 30 de juny. Cal que trameteu escanejat el certificat de notes de 4t d’ESO per correu electrònic. Per cada curs hi ha una preinscripció que cal omplir degudament. Aquest és el llistat de cursos:

  • La biotecnologia a la teva taula
  • Evoluciona
  • Introducció al dibuix tècnic a les enginyeries
  • GREATLIE: Get REady To Learn In English
  • Física i tecnologia del S. XXI: una setmana de ciència engrescadora
  • Química i Bioquímica
  • Robòtic@
  • Formes tridimensionals amb eines informàtiques: del modelat a la impressió 3D

Tota la informació en aquest enllaç: http://www.urv.cat/cae/nexes/estiurv/estiurv.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *