La xarxa tròfica de la Badia dels Alfacs

Amb el nom de “Què mengen els musclos”, els alumnes de Biologia i Geologia de 4t ESO han ficat en pràctica una sèrie de tècniques de camp: han arreplegat mostres de plàncton junt a les muscleres, han mesurat la profunditat de la Badia i han calculat la profunditat de la zona fòtica en distints punts. Posteriorment han observat i identificat les mostres al laboratori del Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre, a Sant Carles de la Ràpita. Una bona feina per concloure un parell d’unitats didàctiques dedicades a l’estudi de l’ecologia, que no hagués estat possible sense el saber fer d’Albert i Pep que, des del Camp d’Aprenentatge ens han acompanyat en aquesta experiència. Gràcies un any més, i fins el curs vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *