Campus científics

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, amb la col·laboració de 16 Campus d’Excel·lència Internacional i Regional i el suport d’Obra Social “la Caixa”, posen en marxa la 6a edició del programa “Campus científicos de verano” (CCV), dirigit a 1.920 estudiants de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat.

Durant set dies els participants en CCV 2015 estaran en contacte amb la investigació científica, participant en un projecte d’apropament científic especialment dissenyat per a ells per professors d’Universitat i d’Ensenyament Secundari. El programa es completarà amb activitats d’oci científic-cultural (conferències, visites a museus i centres de ciència …) i esportives.

El termini per a la presentació de sol·licituds està obert des del 26 de febrer fins al dia 20 de març de 2015. En la següent pàgina web http://www.campuscientificos.es es podrà trobar més informació amb tots els detalls del programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *