Sisenes Olimpíades de Geologia

IMG_20150206_153935

Aquest divendres es va celebrar a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Tarragona, la fase catalana de les Olimpíades de Geologia. Els tres millors de cada seu aniran a la fase estatal, que enguany es celebrarà a Alacant. D’allí, els seleccionats passaran a la fase internacional, al Brasil. Els guanyadors a la seu de Tarragona, on van estar els nostres estudiants, es coneixeran el 20 de febrer al Campus Catalunya de la URV, on el Doctor Alvaro Arasa impartirà una xerrada sobre la sismicitat al jaciment de gas Castor. A més, el primer seleccionat a Tarragona tindrà la matrícula gratuïta per al primer curs de grau a la URV. Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *