Olimpíada Catalana de Geologia 2015

Tot i que vivim sobre la Terra, el nostre planeta segueix sent un gran desconegut per a la majoria de la humanitat. La Geologia és la ciència que ens ajuda a conèixer el nostre planeta i com més bé l’entenguem, millor el podrem preservar. Amb l’Olimpíada de Geologia es pretén animar i implicar els estudiants de batxillerat en el coneixement d’aquesta ciència, tot remarcant la seva importància en el món actual i promocionant el seu progrés i desenvolupament.

Les Olimpíades estan obertes als estudiants que hagin cursat assignatures en les quals la Geologia té un protagonisme especial: Ciències Naturals, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Geologia, Ciències del Món Contemporani, etc. Podran participar-hi alumnes de batxillerat matriculats durant el curs 2014/2015 a qualsevol Centre de Catalunya.

Inscripció: Abans del 23 de desembre de 2014.

Data i hora de la prova: Divendres 6 de febrer de 2015 a les 10 del matí.

Lloc per als participants província de Tarragona: Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili. Campus Sescelades. Carretera de Valls, s/n. 43007 Tarragona.

Tota la informació i proves d’anys anteriors al següent enllaç:
http://www.aepect.org/olimpiadasgeologia/fases_territorial_cat_2015.htm »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *