“Tentasidiosis”

Día 1

23:20 No sé mucho como empezar mi diario, me llamo Téntim, Jules Téntim. Me he establecido en Atenas, durante mi primer día he hecho un poco de turismo, porque no empiezo a trabajar hasta mañana. He visto sitios impresionantes como el Partenón, el Templo de Poseidón, las Micenas,…, son magníficos.

23:30 Ya son las 11:30 de la noche, y tengo bastante sueño, me debería ir ya, que mañana empiezo pronto a trabajar en el IUB (Instituto Universal de Bioquímica)…

“Tentasidiosis”, el relat curt en castellà d’un dels nostres alumnes, ha estat un dels preseleccionats al concurs de relats científics Inspiraciència. Pots llegir-lo sencer en aquest enllaç. Ara el guanyador el decidirà el vot popular i del jurat, fins el dia 15 de juny. Per votar cal registrar-se i valorar el relat (4 és la puntuació màxima), que es troba a la categoria “Relat curt juvenil en espanyol”.

T’animem a fer-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *