Insomni

Sense possibilitats d’accedir a la sala de control i sentint-me completament impotent vaig decidir apagar l’alarma per evitar que la gent entrés en pànic, i en una postura completament covarda, ho reconec, vaig decidir marxar. Darrera meu la porta es va tancar. Jo quedava fora i els demés a dintre sense que ningú pogués accedir a l’altra banda. La porta va quedar bloquejada. Vaig córrer i va ser quan enfilava el meu carrer, ben entrada la nit, quan va esclatar la central nuclear de Txernòbil.

Aquest és un fragment del relat Insomni, escrit, sota el pseudònim de Paco Miralles, per un dels nostres estudiants de 3r ESO, que ha estat preseleccionat al concurs de relats científics Inspiraciència. Pots llegir el relat sencer en aquest enllaç i, si el vols votar pots fer-ho aquí (cal registrar-se) fins el 15 d’abril.

T’animem a fer-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *