InspiraCiència

INSPIRACIÈNCIA és un concurs de relats d’inspiració científica que pretén combinar ciència i escriptura d’una forma participativa i ser un estímul per a la innovació.

El concurs té dues modalitats competitives: relats curts (entre 800 i 1.500 paraules) i microrelats (fins a 500 paraules).

Hi ha dues categories: públic general (a partir de 18 anys) i públic juvenil (menors de 18).

Els participants s’han de registrar a una de les dues categories i poden enviar com a màxim un relat per a cada modalitat competitiva. És a dir, cada participant pot enviar un relat curt i un microrelat. Cal que omplis aquest formulari i rebràs un correu electrònic que et permetrà activar el teu compte. Un cop activat, ja podràs publicar els teus relats i participar en la votació. IMPORTANT: el nom d’usuari i la contrasenya són les claus que permetran accedir al teu compte. El pseudònim serà el nom amb el que signaràs el relat. Els relats poden estar escrits en català, en castellà o en gallec.

Consulta les bases del concurs i inspira’t!

El concurs preveu un premi institucional per a cada modalitat i categoria. Podran ser dispositius electrònics, llibres de divulgació, cursos d’escriptura o tallers similars. Tan bon punt es concretin, es donaran a conèixer en aquest web. Es designarà un jurat que valorarà les contribucions i proposarà els guanyadors. El jurat estarà format per figures reconegudes dins el món de la cultura en sentit ampli (ciència, literatura, art, divulgació). També hi ha un premi del públic i es decidirà per votació online. Per a votar només caldrà haver-se registrat al concurs.

Termini de presentació de relats: Fins el 15 de març de 2012

L’acte de lliurament de premis està previst que tindrà lloc l’abril de 2012. Oportunament s’informarà als participants de la data i el lloc de celebració.

INSPIRACIÈNCIA és un projecte de la Unitat de Cultura Científica de la Delegació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (CSIC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *