Sisme amb víctimes mortals a Múrcia

Almenys deu morts i un nombre indeterminat de ferits arran de dos terratrèmols registrats a Múrcia

Un dels sismes ha estat de 4,5 graus en l’escala de Richter i l’altre, de 5,2
Els veïns han col·lapsat el servei telefònic d’urgències i l’Hospital Rafael Méndez de Llorca ha estat desallotjat pel risc de despreniments

Almenys deu persones mortes i un nombre indeterminat de ferits és el resultat provisional de les víctimes causades pels dos terratrèmols de 4,5 graus i de 5,2 graus de magnitud registrats a prop de les set del vespre, segons el Delegat del Govern a Múrcia, Rafael González Tovar. La situació a Llorca és “de caos i de desastre generalitzat” i s’hi dirigeixen agents de la Unitat de Prevenció i Reacció del Cos Nacional de Policia de les comissaries de Múrcia i Cartagena, així com d’altres províncies limítrofes. També han estat mobilitzats policies de la unitat de subsòl i del servei caní de la Policia Nacional, a més de viatjar cap aa la zona militars de la Unitat Militar d’Emergències (UME) amb base a València. (…)

Continua llegint a El Periódico »

Mira la notícia a TV3 »

Mira la notícia a RTVE »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *