Gasos contaminants de l’atmosfera

Barcelona no compleix els límits de qualitat de l’aire el primer trimestre d’aquest any

La contaminació de l’aire a Barcelona i la seva àrea metropolitana supera sistemàticament els límits de diòxid de nitrogen. Segons ha pogut comprovar TV3, estacions de mesura com les de l’Eixample o la de Sarrià han doblat els límits permesos per la Unió Europea aquest 2011. Tan sols un dia s’han complert els paràmetres. En altres zones menys exposades al trànsit, com el Parc de la Ciutadella o Sants, les mitjanes han estat més baixes, però igualment per sobre de la normativa europea. La Fiscalia de Medi Ambient ha demanat comptes a la Generalitat. (…)

Continua llegint al 3cat24 »
Mira el vídeo de la notícia a TV3 »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *