Cèl·lules iniciadores de tumors

Investigadors de la Vall d’Hebron identifiquen les cèl·lules d’un tumor responsables de l’inici del càncer

Un grup d’investigadors de la Vall d’Hebron de Barcelona ha aconseguit identificar quines de les cèl·lules d’un tumor són les responsables de l’inici del càncer i de la seva capacitat per regenerar-lo. L’estudi s’ha centrat en tumors cerebrals, però segons els autors el mecanisme es pot extrapolar a altres tumors com els de mama, pulmó o còlon. Joan Seoane, investigador de l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron, explica que també s’ha descobert un fàrmac -encara en fase d’assaig clínic- que ha demostrat que és útil per eliminar aquest tipus de cèl·lula. (…)

Continua llegint »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *