Bacteri que viu en arsènic

Un bacteri que pot viure amb arsènic amplia les possibilitats de vida extraterrestre

Es confirmen les filtracions i la NASA anuncia la descoberta, si bé encara falta molt per a poder demostrar que hi ha vida en uns altres planetes

L’Agència Espacial Nord-americana (NASA) va confirmar ahir en una esperada conferència de premsa, a la seu de Washington, les filtracions fetes dilluns arran de l’anunci ‘d’una descoberta astrobiològica decisiva en la recerca de proves de vida extraterrestre’. La descoberta, feta en un llac de Califòrnia, té a veure amb un bacteri capaç de viure en un ambient ric en arsènic, un important verí natural, que fins ara es considerava incompatible amb la vida. Però els científics de la NASA van dir ahir que, si bé la descoberta era un gran avenç, encara faltava molt per poder demostrar que hi ha vida extraterrestre. (…)

Continua llegint la notícia en VilaWeb

Pots veure una imatge del bacteri aquí.

Si vols practicar l’anglès, pots veure la conferència de premsa de la NASA:

Un pensament sobre “Bacteri que viu en arsènic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *