“Ecopoble”

Un municipi de l’Alt Empordà opta a ser el primer ecopoble català

El projecte preveu la instal·lació de petits molins, plaques solars i plantes de biogàs
Ordis s’ofereix com a banc de proves per ser una localitat autosuficient en matèria energètica

Un altre món és possible. I un dels pilars perquè es produeixi aquest canvi necessari que millori la salut del planeta és la implantació d’un model energètic més sostenible. El grup ecologista Iaeden (Institució Altempordanesa d’Estudis Naturals) ha posat sobre la taula un projecte que pretén demostrar que aquest nou futur no és cap utopia. Es tracta de la posada en marxa del primer ecopoble de Catalunya. Un nucli urbà de petites dimensions que sigui autosuficient des del punt de vista energètic mitjançant la microgeneració d’electricitat i calor a través d’energies netes i renovables. La proposta ja té pretendent. La localitat d’Ordis (Alt Empordà) s’ha ofert per portar a terme aquesta prova pilot i ha iniciat els primers passos per fer realitat aquest somni. (…) Continua llegint la notícia a El Periódico

ecopoble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *