He trobat algunes aplicacions per fer caricatures.
La caricatura exigeix un gran treball d’observació i anàlisi, un dels grans objectius dels nostres currículums i competències bàsiques.
Per estalviar conflictes a l’aula, el millor és comerçar proposant als alumnes que es facin una auto-caricatura i, un cop han interpretat còmicament les seves faccions, llavors ja poden fer-se caricatures entre ells. Finalment és molt curiós comparar públicament les dues obres, així aprenem les diferències entre el “com ens veiem” i el “com ens veuen els altres”. Molt constructiu.
Això si, cal definir sòlidament el concepte de caricatura. Per estimular la discussió es pot començar des de la Wikipèdia:
http://es.wikipedia.org/wiki/Caricatura
He encontrado algunas aplicaciones para hacer caricaturas.
La caricatura exige un gran trabajo de observación y análisis, uno de los grandes objetivos de nuestro currículo y competencias básicas.
Para ahorrar conflictos en el aula, lo mejor es empezar proponiendo a los alumnos que se hagan una auto-caricatura y, una vez interpretadas cómicamente sus facciones y ya pueden empezar a caricaturizarse entre ellos. Al final es muy curioso comparar públicamente las dos obras, y así aprendemos las diferencias entre el “cómo nos vemos” y el “cómo nos ven los demás”. Muy constructivo.
Eso sí, es necesario definir sólidamente el concepto de caricatura. Para estimular la discusión se puede partir de la Wikipedia:
http://es.wikipedia.org/wiki/Caricatura
AVATAR-MAKER
http://digibody.com/avatar-maker/index.php
CARICATURE MAKER
http://es.fileaward.com/funpics_caricature_maker.html
SIMPSONIZE ME
http://simpsonizeme.com/
Una bona mostra de caricatures:
i un vídeo
y un vídeo
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/dAmprXJWC3s" width="425" height="350" wmode="transparent" /]