COLOR [cat][cast]

color_your_world1.jpg

Recuperat de la depressió de tornada de vacances, us porto un parell d’aplicacions per treballar conceptes relacionats amb el color a l’aula.

En primer lloc farem de decoradors pintant diferents habitacions d’una casa. Es tracta d’una web finalista de l’últim Flashforward de l’agost passat, publicada per una coneguda marca de pintures. Podem escollir diferents estils de mobiliari per a una mateixa habitació i aplicar-hi color a les parets i complements.

Color your world

La segona aplicació és un test en que l’usuari ha d’ordenar una escala cromàtica entre dos colors arrossegant els 20 tons intermedis.

Test de sensibilitat tonal

sensibilitat_tonal.jpg

Repuesto de la depresión de vuelta de vacaciones, traigo un par de aplicaciones para trabajar conceptos relacionados con el color en el aula.

En primer lugar vamos a hacer de decoradores pintando diferentes habitaciones de una casa. Se trata de una web finalista de los últimos premios Flashforward del pasado agosto, publicada por una conocida marca de pinturas. Podemos escoger diferentes estilos de mobiliario para una misma habitación y aplicar color en las paredes y complementos.

Color your world

La segunda aplicación es un test en el que el usuario debe ordenar una escala cromática entre dos colores arrastrando los 20 tonos intermedios.

Test de sensibilidad tonal

PROPOSTA/PROPUESTA

La primera aplicació, Color your world , ens obre moltes possibilitats de treball, potser la més directa és la de assignar a cada alumne el projecte de decorar una casa per un tipus de habitants determinats, per exemple, una parella de jubilats, uns estudiants, una directora de cinema…Així hauran de suposar quins gustos tenen els habitants y reflectir-los en la decoració. Evidentment, hauran d’argumentar les seves decisions com si estiguessin presentant el projecte al client.

També es poden fer proves dels efectes psicològics que provoquen les diferents combinacions de colors aplicades a cada escenari.

La primera aplicación, Color your world , nos abre muchas possibilidades de trabajo. Quizás la más directa es la de asignar a cada alumno el proyecto de decorar una casa para un tipo de habitantes determinado, por ejemplo, una pareja de jubilados, unos estudiantes, una directora de cine…Así deberan suponer los gustos de los habitantes y reflejarlos en la decoración. Evidentemente los alumnos presentaran los proyectos con los argumentos de sus decisiones como si estuvieran ante los clientes.

También se pueden hacer pruebas para observar los efectos psicológicos que provocan las diferentes combinaciones de colores en cada escenario.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *