PHONE [cat][cast]

iphone.jpg

Ja és aqui! per fi, l’11 de juliol arriva l’IPhone, l’aparell està revolucionant el món dels dispositius portàtils.

Em confesso un fanàtic d’Apple, de fa una pila d’anys. Vaig tenir la gran sort de començar treballar amb ordinador amb aquesta marca i sistema operatiu i mai he pogut entendre com algú pot treballar amb altres. Si bé és cert que al principi els preus dels Apple era realment alt, en aquests moments qui vulgui tenir-ne un no haurà de pagar més que per un PC, i gaudirà d’una experiència insuperable.

La marca californiana sempre ha anat pel davant en facilitat d’ús, en disseny, en fiabilitat…en tot.

L’IPhone és: un telèfon 3G, un IPod, un reproductor de vídeo, una càmera fotogràfica, un GPS, una consola portàtil de videojocs amb sensors de moviment i proximitat i un petit ordinador amb el sistema operatiu Mac OS X que disposarà d’un munt d’aplicacions. Això és molt!

Però la revolució de l’IPhone és la seva capacitat interactiva. Si teniu oportunitat de provar-lo, no dubteu ni un moment i podreu sentir i veure el futur.

Segons els rumors, Telefónica posarà a la venda l’Iphone a diferents preus segons el contracte d’exclussiva que l’ususari compri. Aixi sembla que es podrà tenir l’aparell a partir d’uns 50€ amb un contracte mensual de 100€ fins a 190€ per un contracte de 40€ al mes. Cada modalitat ofereix una quantitat de minuts en trucades, de missatges SMS i amb accés a Internet il·limitat.

Jo imagino, de vegades, com podria ser una classe amb alumnes amb IPhone…

Repeteixo, proveu-lo, val la pena de veritat.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/3-e0W5h2Epc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Ya está aqui! por fin, el 11 de julio llega el IPhone, el aparato que está revolucionando el mundo de los dispositivos portátiles.

Me confieso un fanático de Apple, de hace un montón de años. Tuve la gran suerte de empezar trabajar con ordenador con esta marca y sistema operativo y nunca he podido entender cómo alguien puede trabajar con otros. Si bien es cierto que al principio los precios de los Apple era realmente alto, en estos momentos quien quiera tener uno no tendrá que pagar más que por un PC, y disfrutará de una experiencia insuperable.

La marca californiana siempre ha ido por el delante en facilidad de uso, en diseño, en fiabilidad…en todo.

El IPhone es: un teléfono 3G, un IPod, un reproductor de vídeo, una cámara fotográfica, un GPS, una consola portátil de videojuegos con sensores de movimiento y proximidad y un pequeño ordenador con el sistema operativo Mac OS X que dispondrá de un montón de aplicaciones. Esto es mucho!

Pero la revolución del IPhone es su capacidad interactiva. Si tenéis oportunidad de probarlo, no dudéis ni un momento y podréis sentir y ver el futuro.

Según los rumores, Telefónica pondrá a la venta el Iphone a diferentes precios según el contrato de exclusiva que el ususario compre. Aixi parece que se podrá tener el aparato a partir de unos 50€ con un contrato mensual de 100€ hasta 190€ por un contrato de 40€ al mes. Cada modalidad ofrece una cantidad de minutos en llamadas, de mensajes SMS y con acceso a Internet ilimitado.

Yo imagino, a veces, como podría ser una clase con alumnos con IPhone…

Repito, probadlo, vale la pena de verdad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *