CREA! PUBLICA! ESTAMPA! [cat][cast]

blurb.jpg

Us porto tres enllaços molt bons.

BLURB és una web per a publicar llibres. De totes les que conec, és la que permet un disseny més atractiu i acabat, la que ofereix una eina d’edició més interactiva i intuitiva i que es treballa en local a través d’una aplicació que cal descarregar i, quan el llibre està acabat, es connecta al servidor per desar-lo, publicar-lo i imprimir-lo en el moment que algú el compri. El preu mínim el determina BLURB en funció de la qualitat escollida i del número de pàgines creades, i l’autor hi afegeig el que vol guanyar-hi.

piki.jpg

CAFÉ PRESS i PIKI també es dediquen a publicar obres dels usuaris, però no en forma de llibres sinò estampades en samarretes, xandalls, gorres, bosses, pósters, tasses de café, CDs, DVDs…que queden exposades en una botiga personal on-line amb la mateixa política de preus i pagaments que BLURB.

Os traigo tres enlaces muy buenos.

BLURB es una web para publicar libros. De todas las que conozco, es la que ofrece plantillas de diseño más atractivas y versátiles, que permite una edición más interactiva e intuitiva y que se trabaja en local a través de una aplicación que hay que descargarse y, cuando el libro está acabado, se conecta al servidor para guardarlo, publicarlo e imprimirlo en el momento en que alguien lo compre. El precio mínimo lo determina BLURB en función de la calidad final escogida y del número de páginas creadas, y el autor añade a este mínimo lo que quiere ganar.

CAFÉ PRESS y PIKI también se dedican a publicar las obras de los usuarios, pero no en forma de libros sinó estampadas en camisetas, chándals, gorras, bolsas, pósters, tazas de café, Cds, DVDs…creándose una tienda personal on-line con la misma política de precios y pagos del BLURB.

PROPOSTA/PROPUESTA

Amb aquestes webs podem solucionar alguns problemes dels cursos de final d’etapa, a tots els nivells. En primer lloc, sempre volem fer orles dels alumnes, i és un autèntic mal de cap estar cercant un fons, retallant i enganxant les fotos i fent reproduccions de mala qualitat. Amb CAFÉ PRESS podrem fer una orla-póster o, potser millor, una orla-llibre amb BLURB a l’estil dels “colleges” americans en que, a més de la foto de grup, podem dedicar una pàgina a cada alumne on parla de què li agradaria fer més endavant, dels seus gustos i d’alguna anècdota divertida. No oblideu deixar uns quants fulls en blanc per les signatures i dedicatòries.

I per aquells que preparen un viatge de final de curs i necessiten diners, per què no obrir una botiga plena de gatgets amb il·lustracions o fotos fetes pels alumnes…és una bona manera de, amb una mínima inversió inicial, treure beneficis.

Con estas web podemos solucionar algunos problemas de los cursos de final de etapa, en todos los niveles. En primer lugar, siempre queremos hacer orlas de los alumnos, y es un auténtico martirio estar buscando imágenes de fondo, recortando y pegando las fotos y haciendo reproducciones de baja calidad. Con CAFÉ PRESS podremos hacer una orla-póster o, quizás mejor, una orla-libro con BLURB al estilo de los “colleges” americanos en que, además de la foto de grupo, podemos dedicar una página a cada alumno donde habla de su futuro, de sus aficiones e incluso podemos añadir alguna anécdota divertida. No olvidéis dejar unas cuantas hojas en blanco para las firmas y dedicatorias.

Y para aquellos que preparan un viaje de fin de curso y necesitan dinero, por qué no abrir una tienda en CAFÉ PRESS o PIKI llena de gadgets estampados con ilustraciones o fotomontajes de los alumnos…es una buena manera de, con una nula inversión inicial, sacar beneficios.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *