línia de temps – línea de tiempo [cat][cast]

timeline.jpg

Ja fa temps que cercava una eina aixi. Avui he trobat, de rebot, una aplicació fantàstica que permet crear línies de temps amb contingut multimèdia i connectada al nostre blog, a àlbums de Flickr, al Youtube…en definitiva, una meravella.

Benvinguts/des a DIPITY

Hacía tiempo que buscaba una herramienta así. Hoy he encontrado, de rebote, una aplicación fantástica que permite crear líneas de tiempo con contenido multimedia y conectada a nuestro blog, a álbumes de Flickr, a Youtube…en definitiva, una maravilla.

Bienvenidos/as a DIPITY

PROPOSTA/PROPUESTA

Se me’n va el cap pensant en tot alló que es pot fer amb un editor de línies de temps com aquest! els companys de socials haurien d’estar encantats amb això.

Per començar, davant d’un projecte determinat, ja podem obrir una lína de temps per fer-ne el seguiment. Imagineu que podem anar penjant imatges d’un quadre que anem pintant o d’un plànol que dibuixem…fins i tot podriem fer la línia del curs, amb la programació, seleccions de treballs…

També podem fer-ho servir com agenda personal o de grup.

Podem encarregar que cada alumne obri una línia de temps per un artista determinat i, al final, tots disposaran d’una petita enciclopèdia d’artistes. El que encara no he pogut veure és si es poden fusionar vàries línies de temps, perquè si fos possible, llavors es podria unificar la feina dels alumnes.

I per què no obrir una línia de temps per a cada alumne en començar una etapa i que la vagin omplin amb tot allò que trobin… imagineu que, en acabar la ESO, tinguessin tots els contingutsreferits a la història ficats en una LT.

Se me llena la cabeza de ideas que se pueden hacer con un editor de líneas de tiempo como éste! los compañeros de sociales deben estar encantados.

Para empezar, ante cualquier tipo de proyecto podemos abrir una línea de tiempo para hacer el seguimiento. Imaginad que podemos colgar fotos de las diferentes sesiones de un cuadro, de un plano…incluso podríamos hacer la línea de tiempo del curso, con la programación, selección de trabajos…

También puede utilizarse como agenda personal o de grupo.

Podemos encargar a cada alumno una línea de tiempo con un artista determinado, y al final de curso, tendran una pequeña enciclopedia. Lo que aún no he podido ver es si se pueden fusionar ditintas líneas de tiempo. Si así fuera se podrían unificar los trabajos de los alumnos.

Y por qué no abrir una línea de tiempo para cada alumno al iniciar una etapa y poder llenarla con lo que va encontrando…imaginad que, al acabar la ESO, tuvieran todos los contenidos referidos a la historia metidos en la LT.

4 pensaments a “línia de temps – línea de tiempo [cat][cast]

 1. ¡Qué buena aplicación! Lo mismo que Pencil, de la que he leido mucho últimamente y que por desgracia, no conocía hace un mes. Me gustan además tus propuestas didácticas.
  Ah! Muchas felicidades por ser finalista del II Premio Espiral edublogs.
  Te lo mereces
  SAludos

 2. Gracias por el comentario, Lucía.
  Viniendo de ti, un elogio es una maravilla.
  Además te agradezco que me dés la noticia de lo de edublogs..estoy encantado!
  Besos
  Pepon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *