DIBUIX I PINTURA [cat][cast]

artpad1.jpg

Porto més feina per fer. Són tres aplicacions per dibuixar i pintar amb característiques molt diferents que si se saben aprofitar, els resultats poden ser de gran qualitat. Amb WEBSKETCH podrem dibuixar en un entorn vectorial creant línies de diferents gruixos, podrem fer-les punt a punt i manipular després les posicions i corvatures, veure el procés en una animació , guardar l’obra…

Amb ARTPAD podrem pintar amb un procediment semblant a l’aquarel·la, treballant molt amb la transparència, amb diferents pinzells i podem enviar finalment l’animació de la creació del quadre a través de correu electrònic. Jo he fet un esbós de paisatge, a veure què us sembla.

I per acabar, amb MIKONS entrarem en el món dels logotips, de les icones, en definitiva, del disseny gràfic i on podreu, si voleu, aplicar la vostra obra fins i tot a una samarreta.

mikons.jpg

Tots aquests enllaços porten a entorns molt creatius i que, per oferir eines diferents obligaran els alumnes a plantejar les seves produccions amb criteris també molt diferenciats. Penso que després de fer-les servir es pot plantejar un debat al voltant de per què és més adequada cadascuna d’elles.

Traigo más trabajo. Se trata de tres aplicaciones para dibujar y pintar con características muy diferentes que, si se saben aprovechar, los resultados pueden ser de gran calidad. Con  WEBSKETCH podremos dibujar en un entorno vectorial creando líneas de diferentes grosores, crearlas punto a punto, manipulando después sus posiciones y curvaturas, ver el proceso como una animación, guardar la obra…

Con ARTPAD pintaremos con unos procedimientos parecidos a la acuarela, trabajando intensamente con las transparencias, con diferentes pinceles y, al acabar, podemos enviar a los amigos una animación de la producción realizada a través de correo electrónico. Yo he hecho un boceto de paisaje, a ver qué os parece.

Finalmente, con MIKONS entraremos en el mundo de los logotipos, de los iconos, en definitiva, del diseño gráfico y podrremos, incluso, aplicar nuestras producciones a camisetas.

 Todos estos enlaces llevan a entornos muy creativos que, por ofrecer herramientas diferentes, obligaran a los alumnos a aplicar criterios también muy diferentes. Pienso que después de utilizarlas se puede plantear un pequeño debate sobre para qué tipo de trabajo son más adecuadas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *