VIRTUAL SURGERY [cat][cast]

virtual surgery

Ara toca parlar de materials interactius educatius. Fa uns tres anys vaig veure la primera d’aquestes pelis de Flash amb una operació de genoll. La que poso aquí és d’una pròtesi de maluc. Sense una programació d’alta categoria, els autors aconsegueixen molt bona integració entre les animacions, les explicacions i la interacció.

Penso que és una bona mostra de com es pot fer un bon material mesurant molt els elements que hi intervenen. De fet, la peli de la operació de genoll va ser premiada, si no recordo malament, en una convocatòria dels Flash Forward Awards.

http://www.edheads.org/activities/hip/index.htm

Ahora hablaremos de materiales interactivos educativos. Hce unos tres años vi la primera entrega de éstas pelis sobre una operación de rodilla. La que enlazo aquí és de una prótesis de cadera. Sin una programación de alta categoría, los autores consiguen una muy buena integración entre animaciones, explicaciones e interacción.

Pienso que es un buen ejemplo de cómo se puede hacer un buen material dosificando los elementos que intervienen. De hecho, la peli de la operación de rodilla obtuvo un premio, si no recuerdo mal, en una convocatoria de los Flash Forward Awards.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *