L’univers de Leonardo [cat][cast]


Aquesta pàgina m’ha semblat boníssima perquè aconsegueix realment el seu objectiu; fer-nos veure l’inmens món de Leonardo da Vinci, les seves múltiples facetes creatives, com a científic, dissenyador, urbanista, biòleg, naturalista, enginyer, pintor, poeta…quasi va fer de tot, menys d’escultor que, segons la seva opinió al Tractat de la Pintura, és una professió molesta i bruta.

Ésta página me ha parecido especialment buena ya que consigue plenamente el objetivo de mostrar el inmenso mundo de Leonardo da Vinci; sus múltiples facetas creativas, como científico, diseñador, urbanista, biólogo, naturalista, ingeniero, pintor, poeta…todo menos escultor, que él consideraba una profesión molesta y sucia.

http://www.universalleonardo.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *