Interactius sobre llum, ombra i color [cat][cast]


Mireu-vos aquesta web en francés. Té unes molt bones activitats interactives per explicar de forma molt directe alguns efectes de la llum, les ombres i el color. La web proposa una visita a la casa d’Archivald Ombre, un suposat científic que ha experimentat sobre el fenómen de la llum. La casa està farcida d’animacions, efectes, activitats i explicacions.

Visitad ésta web en francés. Tiene unas excelentes actividades interactivas para explicar de forma efectiva algunos efectos de la luz, las sombras y el color. La web nos propone un paseo por la casa de Archivald Ombre, un supuesto científico que experimenta sobre los fenómeno de la luz. La casa está repleta de animaciones, efectos, actividades y explicaciones.

http://www.cite-sciences.fr/francais/ala_cite/expositions/ombres_lumieres/index_f-exposition-enfant.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *