GRAMMAR

ESL-LOUNGE STUDENT En aquesta pàgina hi ha exercicis de gramàtica autocorrectius organitzats per nivells (elementary, pre-intermediate, intermediate, advanced). També hi ha una guia gramatical (grammar guide) molt útil per fer els exercicis.
ENGLISH 4U Pàgina per estudiants que estan començant. Els exercicis són autocorrectius i estan presentats per temes amb indicació del seu nivell de dificultat.
ENGLISH GRAMMAR ONLINE 4U En aquesta web podeu practicar els temps verbals en anglès i d’altres temes de la seva gramàtica. Hi ha explicacions sobre la forma i l’ús de cada temps i després un grapat d’exercicis.
BITESIZE REVISION Pàgina per practicar l’spelling, la puntuació i l’estructura de la llengua i les frases d’una manera molt senzilla. Conté activitats, una breu revisió i una qüestionari final de cada tema. Per estudiants d’anglès molt joves.
ONLINE ENGLISH GRAMMAR – EDUFIND.COM Llistat de continguts gramaticals organitzats alfabèticament. Molt útil per consultar quan tinguis un dubte.
GRAMMAR MATERIALS Aquesta pàgina inclou explicacions gramaticals i exercicis interactius.
ACTIVITIES FOR ESL STUDENTS Exercicis, qüestionaris, jocs i altres activitats que t’ajudaran a aprendre anglès. Les activitats de gramàtica estan organitzades en tres nivells: easy, medium i difficult.
ENGLISH CLUB Lliçons de gramàtica amb qüestionaris per comprovar que has entès les explicacions. Per estudiants de segon cicle i batxillerat.
ENGLISH ZONE – GRAMMAR Per practicar gramàtica amb exercicis interactius. Alguns exercicis són només per membres registrats, però hi ha molts de lliures! Per estudiants de segon cicle i batxillerat.
ENGLISH ZONE – VERBS Tens problemes amb els verbs en anglès? Aquí trobaràs exercicis per practicar tot allò referent als verbs.
AUTOENGLISH Explicacions i exercicis en línia i per imprimir per repassar la gramàtica de l’anglès. Hi ha diferents apartats: basic, general, modal verbs, prepositions, questions, verbs and tenses, tests and tricky words.
INTERESTING THINGS FOR ESL STUDENTS Activitats i qüestionaris de gramàtica per estudiants d’anglès. Els trobaràs organitzats per temes (pronouns, verbs, word order…)
ISABEL’S ESL SITE Exercicis de gramàtica interactius. Inclou indicacions sobre el nivell dels exercicis.
THE HAPPY VERBY GANG Unitat didàctica dissenyada per aprendre els temps verbals en llengua anglesa.
LA MANSIÓN DEL INGLÉS Gramàtica en espanyol amb exercicis pràctics per cada tema.
LEARNING ENGLISH ONLINE Activitats de gramàtica organitzades per temes. Hi ha diferents tipus d’exercicis, amb una indicació numèrica sobre el nivell. A la mateixa pàgina podem trobar explicacions gramaticals (grammar explanations).
GRAMMAR & STRUCTURE Pàgina que informació i explicacions sobre la gramàtica anglesa i estructura de frases, amb explicacions, exemples i exercicis de pràctica
IRREGULAR VERBS Llistat amb els 211 verbs irregulars més habituals en anglès
ENGLISH GRAMMAR GLOSSARY Un llistat molt complet de termes lingüístics i gramaticals
GRAMMAR QUIZZES Qüestionaris sobre diferents temes de gramàtica, ús i vocabulari en anglès. Prova els teus coneixements!
ENGLISH GRAMMAR Explicacions de diferents punts de la gramàtica anglesa.
GRAMMAR Informació  i exercicis sobre la gramàtica anglesa.
STUDY ZONE Tria el teu nivell, et tema que t’interessa, i posa’t a practicar!
ESL BLUES Exercicis per practicar l’anglès. Des del nivell pre-intermediate al high-intermediate.
GRAMMAR CENTRAL Explicacions gramaticals amb exercicis per comprovar que les has entès.
GRAMMAR Enllaços a websites on trobar diferents activitats per practicar la gramàtica de l’anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *