QUI SOM?

Benvinguts i benvingudes al nostre blog sobre la conscienciació de l’abandonament d’animals de companyia! Aquest blog és el resultat d’un treball de recerca que es realitza durant Segon de Batxillerat a la comunitat autònoma de Catalunya.

Si t’agraden els animals i vols ajudar-los, estàs en el blog indicat, ja que aprendràs i et conscienciaràs. Abans de començar a explicar el que us trobareu ens agradaria que ens donéssiu una oportunitat per conèixer-nos!

Nosaltres som la Laura Valle i la Laura Franco, dues alumnes de segon de Batxillerat de la modalitat humanística a l’Institut Can Planas de Barberà del Vallès, Barcelona.

Us preguntareu per què hem decidit fer el treball sobre l’abandonament dels animals. Doncs bé, tot està relacionat amb el que ens agradaria fer en un futur. Per començar i la raó més important, és la gran passió que tenim pels animals, en concret els gossos i els gats, per això, la integrant Laura Franco té com a propòsit dedicar-se a tota mena d’ajuda pels animals que ho necessitin i, per una altra banda, la Laura Valle vol estudiar Publicitat. Vam enllaçar aquests dos objectius i vam treure la conclusió de què la millor manera de plasmar-ho era fer un treball de la conscienciació de l’abandonament animal, de manera que divulgaríem la importància que té i podríem ajudar-los.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a QUI SOM?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *