Agraïments

Un treball i un blog com aquest que ha comportat molt d’esforç i dedicació per la nostra part, però no hauria estat possible sense algunes persones. És per aquest motiu que ens agradaria atribuir mèrit a aquelles persones que han dedicat temps al nostre projecte i que ens han ajudat i han confiat des del primer moment en el nostre treball.

En primer lloc, agraïm a l’Institut Can Planas per gestionar aquesta gran oportunitat de fer un treball amb aquests resultats tan positius.

Ens agradaria agrair a Isabel Fernández en particular per la seva col·laboració especial com a tutora del Treball de recerca. Gràcies per haver-nos guiat durant tot el treball i per haver estat a la nostra disposició sempre que ho hem necessitat. Has sigut un pilar fonamental per nosaltres pel fet que hem valorat molt els ànims que ens has donat, ja que ens has animat i motivat per continuar amb el treball que tant hem gaudit. A més a més, gràcies per haver-nos facilitat contactes necessaris per fer possible el nostre treball de recerca i pels suggeriments que ens has fet per millorar el nostre projecte.

En segon lloc, ens agradaria agrair a la Paola Acuña, una activista en el món dels animals, que pertany al grup del PACMA (Partit Animalista Contra el Maltractament Animal). Ella ens va facilitar la comunicació amb David Martínez, un integrant del partit polític PACMA, a qui també volem agrair-li la seva ajuda, que a més de fer-li una entrevista, ens va proporcionar informació pel nostre treball i ens va esmentar protectores i associacions per fer possible el nostre voluntariat per la nostra part pràctica.

Seguidament, volem agrair a l’associació de Parets del Vallès la possibilitat que ens han donat de fer el voluntariat per la nostra part pràctica i per tot el que hem après amb aquesta gran experiència.

Finalment, voldríem agrair el suport que ens han donat els nostres familiars, per estar a la nostra disposició sempre que ho hem necessitat, ja que gràcies a ells hem pogut realitzar el voluntariat a Parets perquè ens han pogut transportar cada dia a aquest. Als amics i amigues quan vam iniciar la nostra campanya de la part pràctica del nostre treball a les xarxes socials car ens han ajudat molt a la difusió de la campanya i del seu contingut a cada xarxa social.

Moltes gràcies a tots, heu fet possible aquest treball!