Exemples de campanyes i projectes destacats

Algunes de les campanyes i projectes destacats que ens serveixen per evitar l’abandonament animal són les següents: 

Campañas publicitarias integradas y personalizadas son más efectivas, según un estudio

  • “No abandonis al teu gos, ell mai ho faria”

Aquesta és una campanya difosa a través de la publicitat que va tenir un gran èxit, amb un total d’1,5 milions de visualitzacions del curtmetratge original. 

En ell podem observar com després d’abandonar a un gos al mig d’un bosc, aquest es cuida del seu amo després de patir un accident. 

No abandones a tu perro, él nunca lo haría (1989) – Anuncio Fundación Purina

  • El Refugi va crear a 2012 un curtmetratge, i aquesta campanya té el mateix eslògan: “ell mai ho faria”, només que en aquest cas, és el gos qui deixa a la família. S’utilitza la cançó “Oh my”, del grup Killer Tracks i s’empra l’humor sarcàstic. 

Anuncio El Refugio “Él nunca lo haría” (2012)

  • Campanya contra l’abandonament Estiu 2021”

La Direcció General de Drets dels Animals, en el marc de l’estratègia contra l’abandonament inclosa en el programa de tinença responsable, ha presentat avui la “Campanya contra l’Abandó Estiu 2021”.

Durant la presentació de la campanya que s’ha centrat en 8 històries reals de 8 animals abandonats i amb conseqüències diferents i moltes vegades tràgiques.

Aquesta campanya tindrà difusió a través de mitjans digitals i en una distribució de cartellera per a centres veterinaris, entitats, associacions i empreses que ho sol·licitin.

La campanya forma part del programa PATRAC, en què FAADA col·labora juntament amb diferents empreses, entitats i administracions amb l’objectiu de millorar el coneixement i la difusió de les estratègies de tinença responsable.

Con los animales, #NiCambiosNiDevoluciones

  • Campanya “Jo NO abandoNO”

La campanya titulada #YonoabandonoNO creada per la Direcció General de Drets dels Animals busca conscienciar la societat sobre la responsabilitat que implica tenir un animal de companyia.

Durant els mesos d’estiu, han apuntat, les protectores arriben al 50% del total d’aquests animals.

Els protagonistes d’aquesta campanya són la Wanda i la Megan, una gata i un gos que van ser abandonats. La seva història es podrà veure als cartells que es mostraran a les marquesines de 17 ciutats d’Espanya.

A més dels cartells, la campanya compta amb un vídeo protagonitzat per l’actor Octavi Pujades que llença el següent missatge: “tenir un animal de companyia és una responsabilitat per a tota la vida. Si us plau, tingues compte el que significa tenir un animal a casa i sobretot, mai ho abandonis”.

¿Conoces la historia de Teo? Te la cuenta Octavi Pujades  #YoNoAbandoNO