Entrevista a David Martínez, integrant del partit animalista PACMA

Per tenir més informació sobre l’abandonament dels animals de companyia, i complementar la teoria del nostre treball de recerca, vam decidir contactar amb David Martínez, un integrant del partit animalista PACMA, el qual va acceptar portar a terme una entrevista presencial, a Barberà del Vallès, en la qual li vam fer preguntes relacionades amb el tema.

Conoce a David Martínez: nuestro candidato a la alcaldía de Terrassa este 28M - PACMA

Fotografia a David Martínez, l’integrant del partit animalista PACMA.

Martínez, ha format, durant anys, part del voluntariat de diferents protectores i associacions, arribant a ser president de l’associació Veu Animal.  Gràcies a aquestes contribucions ha sigut el primer candidat de PACMA a l’alcaldia de Terrassa, reflexionant sobre l’animalisme i la seva importància.

Per què vam decidir realitzar l’entrevista a David Martínez?

Doncs bé, després d’haver fet una pluja d’idees vam decidir portar a cap una entrevista a una persona que estigués relacionada amb el tema escollit. Gràcies a la nostra tutora de treball Isabel Fernández ens va facilitar el contacte amb una voluntària d’un partit animalista de Barcelona. Vam comentar-li els nostres objectius  i ens va ajudar a localitzar a David Martínez, ja que considerava que aquest feia molts anys que col·laborava  i treballava en el tema tractat i d’aquesta manera ens podria proporcionar molta més informació del nostre interès.

Recull de dades sobre l’entrevista a Martínez.

Aquesta entrevista destaca la rellevància de temes com l’abandonament animal, els drets dels animals, la conscienciació ciutadana i la necessitat d’una legislació més dràstica. David Martínez presenta una perspectiva informada i apassionada sobre aquests temes, subratllant a importància del voluntariat, l’adopció i les accions polítiques per millorar la situació dels animals a Espanya. La seva crida a una legislació més estricta i la intenció de l’eliminació de pràctiques com els correbous destaquen el compromís del PACMA en la defensa dels drets dels animals.

 L’entrevista es pot visualitzar a partir del següent enllaç: Entrevista a David Martínez