La transsexualitat és una cosa actual o la mitologia ja s’hi refereix?

Dos mil anys després de la mort del poeta Ovidi, és possible trobar a les Metamorfosis mites d’una vigència tan actual com el de Ceneu-Cenis? La transsexualitat és una cosa actual o la mitologia ja s’hi refereix…? Passeu pel nostre bloc El vol de Cenis i ho descobrireu i si volem més actualitat ovidiana col·laboreu amb el nostre bloc d’aula de lectura Metamorfosejats! Ja us n’heu assabentat: les Metamorfosis, lectura prescriptiva per les PAU Llatí Catalunya 2017-2018 i 2018-2019!

Ada i Anto

Etiquetes:

1 comentari

  1. Margalida Capellà Soler 29 abril 2017 - 11:24 Contesta

    Ada, Anto, celebro que vulgueu donar a conèixer el vostre treball en format bloc també aquí, l’any que celebrem els dos mil anys de vigència ovidiana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *