Còmics mediambientals


Són diverses les alteracions (agrupades en tres grans grups: sobreexplotació, destrucció o contaminació) que fan trontollar l’equilibri natural dels ecosistemes de la Terra. L’efecte hivernacle, la contaminació de les aigües, la gestió dels residus o la desforestació són alguns dels principals problemes mediambientals que els alumnes de l’Aula Oberta han plasmat en aquests còmics.

Un cop estudiats els principals problemes que perjudiquen el medi ambient (Tema 6 Geografia), cada alumne n’ha escollit un i ha pensat una història per il·lustrar-la en forma de còmic. I en aquest àlbum es pot apreciar el procés de creació. Bona feina!

Aquest article s'ha publicat dins de AULA OBERTA i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *