Our Planet

“Nuestro Planeta” és una sèrie documental extraordinària sobre el lloc que ens acull, que ens dóna vida… la nostra llar. Ens mostra la vida en diferents ecosistemes per explicar la importància de les connexions i de l’equilibri ambiental. En definitiva, ens fa reflexionar sobre els perills que amenacen la Terra i l’oportunitat que tots tenim de reparar alguns danys abans que sigui massa tard.

A l’Aula Oberta, després de veure la primera part del documental i prendre nota de les dades que més els han impactat, han realitzat una activitat audiovisual en parelles. Un tràiler que recull imatges i expressions que resumeixen el contingut i l’essència de la sèrie.

Aquest article s'ha publicat dins de AULA OBERTA i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *