Primeres impressions (pràctiques AO, 2017-18)

Primeres impressions

Teresa Cebrian:

El dia 5 d’octubre vaig començar les pràctiques a la Llar d’infants la Sequieta, molt il·lusionada i molt contenta.

La meua impressió a l’arribar allí va ser pensar que em tocaria amb el meu germà, però no va ser així.  Cuido als més menudets. La meua tutora de pràctiques  es diu Vanesa; és molt simpàtica i molt amable, ella em diu què he de fer cada dia.

Normalment el que faig és: els dono el menjar, jugo amb ells, els poso les sabates i me’ls emporto al pati… També ordeno tota la classe mentre ells dormen.

I quan s’acaba l’hora els  dic que em signen l’assistència al quadern pràctiques i m’acomiado de tots els xiquets i de les professores.

Jacint Regolf:

A principis d’octubre vaig començar les pràctiques a la llar d’infants la Gruneta.

La meva tutora de pràctiques es Rosa Dàmaso. M’agrada mol el lloc que m’ha tocat ja que les mestres són bones i amables; i els nens, molt agraïts amb tot el que els fas.

Bàsicament, el que he de fer es donar de menjar al nens i  vigilar-los.

Espero que tot segueixi així fins l’últim dia!

Denisse Ilaluque:

Faig les pràctiques a la Llar d’infants la Gruneta. La meva responsable és una educadora de la llar d’infants. Vaig començar el 10 d’octubre. Em va tocar amb els petits de dos anys.

M’agrada molt fer les pràctiques a la llar d’infants, ja que és el que vull fer quan sigui una mica més gran. Les educadores són simpàtiques i amables. El que faig és netejar-los els mocs, vigilar-los al pati, que no es posen pedres a la boca…

En definitiva,  m’agrada molt tot el que faig i estic aprent molt.

Shahbaz Ahmed:

A principis d’octubre vaig començar a fer pràctiques al Museu d’Amposta. El primer dia vaig conèixer al director i a l’encarregat de les pràctiques i em van dir que la meva tutora seria la Sabina.

A mi m’encarreguen fer fotocòpies del les  pàgines importants dels periòdics, per exemple. I poc a poc aniré fent més tasques; com ordenar, arxivar, netejar…

Les persones que treballen al museu són molts simpàtiques i acollidores amb mi. Els dono les gràcies per tot el que m’estan ensenyant.

Jo crec que amb aquestes pràctiques aprendre molt i m’ho passaré bé!

Alicia Oto:

Jo faig les pràctiques a la llar d’infants La Sequieta, on la persona responsable del centre és la Gislen Rojas. El meu període d’estada és de tot el curs, i vaig els dimarts, dijous i divendres, de les 09:30 a les 11:30 h.

Les meves responsables de pràctiques normalment són la Cristina i la Noe, encara que a vegades m’envien a altres aules. Estic bastant a gust, ja que em sento acollida.

M’agrada poder viuree aquesta experiència laboral amb els nens, ja que aprenc el que comporta estar amb ells i ser una mica més responsable.

Isaac Holgado:

A principis d’octubre vaig començar a fer les pràctiques a l’escola   Soriano Montagut. La meva responsable de pràctiques es  diu Anna.  Allí vaig estar fent tasques com fer fotocòpies, inflar pilotes, plastificar…

Els dijous coincidia amb un noi que es diu Oriol que tambe feia les pràctiques allà. Com que no hi havia prou feina per als dos, a mi m’han assignat un nou lloc de pràctiques, la llar d’infants La Sequieta. Més endavant ja us explicaré la meva experiència amb els nens!

Ezzahra Lachgar:

A principis d’octubre  vaig començar les pràctiques a l’Ins. Ramon Berenguer IV. La meva responsable és Lucrècia Bernaltes, que és la directora. Faig les pràctiques a secretaria.

Allí Mercè és la que em mana la feina.  Míriam també treballa allí, i a vegades si no està Mercè em pregunta si tinc algun dubte o majuda si he fet alguna tasca malament o meu torna a explicar de nou per entendre-ho millor i no fer-ho malamanent. Són molt simpàtiques i gracioses, m’ho passo molt be allí. Mercè m’encarrega arxivar carpetes, ordenar-les i després ficar-les al lloc on han d’estar. El que he de fer és anar  fent carpetes d’alumnes que han arribat nous a l¡institut. Ara el que estic fent es posar totes les carpetes ordenadament al seu calaix corresponent.

El meu període d’estada és de tot el curs, i vaig els dimarts, dijous i divendres, de 09:30 a  11:30 h.

Jordi Ovide:

A principis d’octubre vaig començar a l’escola Agustí Barberà, estava mol nerviós i molt tímid. Vaig conèixer a la directora, Vicky Pons, que és la meua responsable i també a Rosa, la conserge, que és la que em mana la feina.

He d’anar tots els dies classe per classe apuntant qui es queda al menjador a dinar, per a donar papers als mestres, portar caixes, portar xiquets menuts i tot allò que s’han deixat oblidat a casa. Els xiquets són molt amables igual que els mestres. La majoria del temps estic triturant papers i alguna vegada he donat menjar a les tortugues. Cada dia he d’anar a buscar el diari i algun cop se m’oblida. Jo estic molt a gust, però a l’hora del pati m’avorreixo una mica perquè no hi ha tanta feina a fer.

Aquest article ha estat publicat en PASADO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *