El primer dia… (pràctiques AO, 2017-18)

El primer dia de pràctiques


Aquestes són algunes imatges del primer dia de pràctiques.

El passat 3 d’octubre els alumnes de l’Aula Oberta van començar les pràctiques laborals. Tots els dimarts, dijous i divendres, de 9:30 a 11:30h realitzaran les tasques que els seus tutors de pràctiques els encarregaran.

Aquesta experiència laboral els permetrà aprendre de i amb els professionals que guiaran aquestes pràctiques. Mentre treballen, progressivament, aniran desenvolupant la competència bàsica de l‘autonomia i iniciativa personal amb tot el que això comporta, l’assumpció de responsabilitat, constància, empatia, confiança en un mateix, esperit crític i de superació, etc.

Aquest article ha estat publicat en PASADO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *